Fyusoccer.com

Един сайт за любителите на Спорта.

Какво представляват акарите и как да се предпазим от тях?

матрак

Все повече хора се оплакват от различен дискомфорт, респираторни и кожни проблеми, които вероятно се дължат на специфични микроорганизми наречени акари. Много от вас смятат, че алергиите които имат се дължат на домашния прах, но това в повечето случаи не е така. Той е неприятно замърсяване и се явява предпоставка за развитие на акари. Така че алергията, която е възможно да развиете се дължи най-вече на изпражненията на тези животинки както и на техните разложени тела. Те разбира се са микроскопични и няма как да ги видите с просто око. Поради тази причина специалистите препоръчват редовно да използвате услугата пране на матраци и дивани. От CleanDirect напомнят, че това трябва да става поне два или три пъти годишно.

Лесно ли е да се справим с неприятните акари?

Ако вече имате някакви симптоми на алергия свързана с акарите, със сигурност се замисляте върху това, как да направите атмосферата около вас достатъчно здравословна. Тези микроорганизми се хранят с мъртви кожни клетки и чудесни условия за тяхното развитие се оказват меката мебел и матрака. Наличието им от друга страна говори за не добра хигиена. Препоръчваме ви да използвате фирмите за почистване, които ще ви създадат перфектни условия на живот. Какво представлява дезинфекцията на матрака и мека мебел:

  • използват се специални машини и препарати, които убиват акарите и почистват в дълбочина от прах и други замърсявания – ако досега сте чистили текстила с прахосмукачка, ще се изненадате колко мръсно е в действителност. Специалните машини наречени екстрактори ще всмучат истинските замърсители в дълбочина и ще оставят артикулите абсолютно чисти;
  • услугата се извършва на място и не отнема много време – бъдете отговорни към здравето си и това на вашето семейство като използвате професионалните услуги на модерните компании. Само за около 20 минути матракът ще бъде идеално почистен от двете страни и ще спите много по-комфортно и безпроблемно. Акарите, които ви разболяват и създават дискомфорт няма да ги има;
  • цената за почистването не е висока – сами няма как да се справите с акарите. Определено си заслужава да инвестирате в качествената дезинфекция, която ще ви осигури здравословен сън.

Вече има съвременни методи на почистване, които ще ви предпазят и ще направят ежедневието ви по комфортно.

Как да изберем професионална фирма?

Онлайн ще намерите различни предложения за пране и почистване на дивани и матраци. Съветваме ви да предпочетете компания, която е специализирана именно в тази дейност и има добра репутация сред потребителите. Прочетете отзиви в интернет и попитайте свои близки за мнение. Важно е да имате добро партньорство и комуникация с хората, на които гласуват е доверие.